ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο σύγχρονος, μίνιμαλ και παράλληλα καλλιτεχνικός χώρος της Blender αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τη φιλοξενία εταιρικών δείπνων και εκδηλώσεων επιχειρηματικής δικτύωσης που θα μείνουν αξέχαστα στους πελάτες σας. H χωροταξία και αισθητική του χώρου τον καθιστά κατάλληλο και για τη διεξαγωγή team-building δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με πρωινό/ μεσημεριανό coffee/ lunch break αντίστοιχα. Ρωτήστε μας για τα ειδικά πακέτα που έχουμε για εταιρικές συναντήσεις κάτω των 20 ατόμων!

Στις φωτογραφίες θα δείτε πως διαμορφώθηκε ο χώρος της Blender στις εκδηλώσεις προηγούμενων εταιρικών εκδηλώσεων.  

Κάποια παραδείγματα εταιριών που μας επέλεξαν είναι οι: Shipcom, Maersk, Chartworld, Kamji Marine Group, και τα φιλανθρωπικά σωματεία Ελπίδα Youth, Μοιράζομαι, French Rotary Club. 


Share to Socials

Πατήστε εδώ για να δείτε κατόψεις του χώρου με διαφoρετικά στησίματα επίπλων.

floorplan-tables floorplan-tables-d-modular floorplan-tables-d-modular floorplan-tables floorplan1-colour-zones floorplan1 floor plan with backyard

Μια σειρά φωτογραφιών - απόψεων του χώρου. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σφακιανάκη.

Επικοινωνία με την The Blender Gallery


Our Clients

Παρέχουμε: Επαγγελματικό μπαρ, κουζίνα, δυνατότητα δημιουργίας δωματίων/ εναλλασσώμενων χώρων εντός της γκαλερί, βοηθητικούς χώρους, προτζέκτορες, σκηνή, ψηλά τραπέζια, σκαμπό, ροτόντες, καρέκλες παρουσίασης, έπιπλα, φώτα.

O εκθεσιακός χώρος διακρίνεται για το minimal design του, ενώ το επιβλητικό μπαρ οχτώ μέτρων που συγκοινωνεί με το φωτεινό αίθριο - όαση της γκαλερί, διαμορφώνουν τον σύγχρονο και παράλληλα προσιτό χαρακτήρα της The Blender Gallery. Ο ωφέλιμος χώρος καλύπτει έκταση 325 τ.μ. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης δωματίων και διαχωριστικών ωστόσο, με σκοπό τη φιλοξενία μικρότερων εκδηλώσεων. Mε χωρητικότητα για 150-200 άτομα καθιστά ή εναλλακτικά μέχρι και 400 άτομα όρθια, ο φωτεινός και σύγχρονος χώρος της γκαλερί, πληροί όλες τις προδιαγραφές για την διοργάνωση εταιρικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, προιοντικών εκθέσεων και προωθητικών events, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων. Διατίθεται ο βασικός εξοπλισμός για ομιλίες, συνεδριάσεις, παρουσίασεις, συνεντεύξεις τύπου.

Η The Blender Gallery είναι επίσης ένας χώρος ιδανικός για ιδιωτικές εκδηλώσεις, κόκτειλ πάρτι, επίσημα δείπνα και δεξιώσεις. Με την εναλλαγή των εκθέσεων τέχνης ανά 5 βδομάδες, και τον χώρο επομένως να μεταλλάσσεται σε σχεδόν μηνιαία βάση, εξασφαλλίζεται η μοναδικότητα της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στον χώρο μας. Διοργανώνοντας την εκδήλωση σας στη The Blender Gallery, προσφέρετε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια μοναδική έκθεση τέχνης. Για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί να ντύσει με δικό του branding και διακόσμηση τον χώρο,  ο εναλλακτικός και ευέλικτος χώρος της The Blender Gallery μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως. H oμάδα της Blender βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε σε σχέση με τη διαθεσιμότητα, τις παροχές και τις υπηρεσίες του χώρου.