ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Βρίσκεστε σε αναζήτηση για έναν ιδιαίτερο και άνετο χώρο για το επόμενο pop up σεμινάριο ή εργαστήριο σας; Στόχος μας στηThe Blender Gallery είναι να προαγουμε τις τέχνες και τον πολισμό, επομένως αν το εργαστήριο σας είναι καλλιτεχνικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για τα ειδικά πακέτα που έχουμε για περιπτώσεις σαν τη δική σας! Καλέστε τις επαφές σας σε έναν λειτουργικό, υψηλών προδιαγραφών χώρο, εμπνευστείτε μαζί από τα έργα τέχνης, και ταυτίστε τις υπηρεσίες σας με όσα πρεσβεύει ο χώρος τηςThe Blender Gallery!

.


Share to Socials

Πατήστε εδώ για να δείτε κατόψεις του χώρου με διαφoρετικά στησίματα επίπλων.

floorplan-tables floorplan-tables-d-modular floorplan-tables-d-modular floorplan-tables floorplan1-colour-zones floorplan1 floor plan with backyard

Μια σειρά φωτογραφιών - απόψεων του χώρου. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σφακιανάκη.

Επικοινωνία με την The Blender Gallery


Our Clients

Παρέχουμε: Επαγγελματικό μπαρ, κουζίνα, δυνατότητα δημιουργίας δωματίων/ εναλλασσώμενων χώρων εντός της γκαλερί, βοηθητικούς χώρους, προτζέκτορες, σκηνή, ψηλά τραπέζια, σκαμπό, ροτόντες, καρέκλες παρουσίασης, έπιπλα, φώτα.

O εκθεσιακός χώρος διακρίνεται για το minimal design του, ενώ το επιβλητικό μπαρ οχτώ μέτρων που συγκοινωνεί με το φωτεινό αίθριο - όαση της γκαλερί, διαμορφώνουν τον σύγχρονο και παράλληλα προσιτό χαρακτήρα της The Blender Gallery. Ο ωφέλιμος χώρος καλύπτει έκταση 325 τ.μ. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης δωματίων και διαχωριστικών ωστόσο, με σκοπό τη φιλοξενία μικρότερων εκδηλώσεων. Mε χωρητικότητα για 150-200 άτομα καθιστά ή εναλλακτικά μέχρι και 400 άτομα όρθια, ο φωτεινός και σύγχρονος χώρος της γκαλερί, πληροί όλες τις προδιαγραφές για την διοργάνωση εταιρικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, προιοντικών εκθέσεων και προωθητικών events, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων. Διατίθεται ο βασικός εξοπλισμός για ομιλίες, συνεδριάσεις, παρουσίασεις, συνεντεύξεις τύπου.

Η The Blender Gallery είναι επίσης ένας χώρος ιδανικός για ιδιωτικές εκδηλώσεις, κόκτειλ πάρτι, επίσημα δείπνα και δεξιώσεις. Με την εναλλαγή των εκθέσεων τέχνης ανά 5 βδομάδες, και τον χώρο επομένως να μεταλλάσσεται σε σχεδόν μηνιαία βάση, εξασφαλλίζεται η μοναδικότητα της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στον χώρο μας. Διοργανώνοντας την εκδήλωση σας στη The Blender Gallery, προσφέρετε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια μοναδική έκθεση τέχνης. Για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί να ντύσει με δικό του branding και διακόσμηση τον χώρο,  ο εναλλακτικός και ευέλικτος χώρος της The Blender Gallery μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως. H oμάδα της Blender βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε σε σχέση με τη διαθεσιμότητα, τις παροχές και τις υπηρεσίες του χώρου.